Gastenboek De Kindercreatiespiraal
Peter Winkel, 28-05-2019 16:06:59, Meppel Netherlands toggle
Mijn ogen zijn enorm geopend door de Creatiespiraal en zou deze wijsheid graag op een begrijpelijke manier met mijn kinderen willen delen.
5 OS Browser
karin, 13-12-2018 13:58:59, wierden Netherlands toggle
Lieve mensen, het boekje De Kindercreatiespiraal doet zijn werk en helpt al veel kinderen op weg naar hun droom/doel/wens. Het boekje is nog steeds te bestellen! Stuur mij dan even een mailtje. Inmiddels zijn ook mijn wensen uitgekomen en heb ik nog meer materialen ontwikkeld en een groot boek voor peuters en kleuters geschreven. Je kunt er meer over lezen op www.hetcreatiesprookje.nl neem daar ook gerust een kijkje! Van harte welkom!
liefs Karin
5 OS Browser
sanne, 11-07-2013 13:38:45, wierden Netherlands toggle
Hoi lieve tante Karin, ik heb ook een wensje.
Ik stond met papa te kijken naar alle mooie sterren in de lucht en toen zagen wij een vallende ster, die ging heel snel. Als je een vallende ster ziet mag je een wens doen, zei papa. Mijn wens is dat ik een echte zeester op mijn hand wil vasthouden. Dat lijkt me echt leuk. Groetjes en kusjes Sanne.
-1 OS Browser
Zoë Neeskens, 21-06-2012 16:24:24, Dordrecht Netherlands toggle
Ik heb het boekje gelezen en ik vond het een erg uitdagend maar vooral goed boek. Het leert je als kind al te plannen en door te zetten, wat voor veel mensen moeilijk is, op een manier dat het kind zelf gemotiveerd wordt.
Je krijgt niet het gevoel dat je gepusht wordt. Er wordt verteld dat het ook juist goed is om even niks te doen. Het is normaal dat het soms niet lukt of dat iets niet meteen lukt. Daarnaast zorgt het boek ervoor dat je je niet rot voelt als het niet helemaal lukt, door de positieve benadering.

Groetjes Zoë, 18 jaar
4 OS Browser
Fransiska, 11-05-2012 09:11:25, Wierden Netherlands toggle
Beste Karin, Bedankt voor je boek! Je boek heeft me veel geholpen, meestal met mijn school project (kinderproject). Ik weet zeker: je boek geeft me meer inspiratie bij mijn volgende projecten! Liefs, Fransiska
5 OS Browser
Powered by Angora 1.6.1 - Statistieken